Pages

Labels

Saturday, 29 October 2011

Cara Kongsi penggunaan broadband-Maxis,Celcom,Digi..





Apa yang diperlukan ialah  broadband samada Maxis,Celcom atau Digi tidak kisah,yang penting broadband tu belum kena potong la..
Seterusnya ialah anda mestilah menggunakan window 7

menjadi spammer terhebat dengan cara mudah



Assalamualaikum.. disini aku ingin berkongsi satu cara mudah untuk membanjiri dinding orang² lain.. cara ini menggunakan hanya dengan kod javascript yang mudah. ini hanyalah untuk pembelajaran dan sebarang kegiatan yang memudaratkan akan ditanggung sendiri oleh pengguna.

Cara Melihat Kata Laluan Di Sebalik Asterisk (2)




Cara melihat kata laluan di sebalik asterisk? Macam menarik dan ramai yang dah tahu bagaimana untuk buat benda ini menggunakan tool ataupun script yang dicopy-paste

Tip Cara Pasang Facebook Chat di Sidebar Mozilla Firefox




Assalamualaikum..

Dalam post kali ini Admin akan memberitahu korang bagaimana cara hack 
aplikasi chat facebook untuk terus berada disisi mozilla firefox. Menggunakan
hack ini korang dapat chating dengan kawan pada laman web yang lain. 

Cara memasuki laman web yang disekat oleh M4L4Y514




Seperti yang kita semua tahu...kerajaan kita suda menyekat 10 laman web perkongsian file yang terkenal. 

melajukan surfing mozilla firefox

http://www.gizmoshub.com/wp-content/uploads/2011/02/fast-firefox.gif
Tips ini terbukti dan berkesan. 

melajukan broadband sampai ke tahap limit


 http://www.geeksdesk.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/10/internet-speed-test.jpg
Cara wak deras  Berokband  ke tahap maksimum .

Hack Server Anda! - Tips Melajukan Internet Tanpa Menggunakan Perisian

http://4.bp.blogspot.com/_DC0LajBifXQ/TDJZ1PTzhQI/AAAAAAAAA-Q/5ZuwVbQG-uk/s1600/FastInternet.jpg
# Buka Registry editor.
pergi ke Start -> Run dan taip regedit.

hack masa cybercafe


http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/7096/7096,1236978745,1/stock-photo-wild-eyed-computer-geek-working-on-the-inside-of-a-pc-computer-with-a-screw-driver-26600344.jpg
Cara untuk hack CC main tanpa had masa ni bukan la susah sangat. Tidak semua CC boleh buat hack ini kerana bukan semua CC pakai software yang sama.Hanya 80% cc saja boleh guna cara dibawah . Keh3..Ok tanpa buang masa kita ke langkah2 hack cybercafe:) 

Tuesday, 25 October 2011

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings (2011) BRRip 720p Mkv



http://www.imdb.com/title/tt1865567/ | Release Date: 17 October 2011 (USA) | Country: USA | Germany | Language: English | Genres: Action | Horror | Thriller | Subtitle: None | Size: 600MB | Source: 720p BluRay x264-Japhson

Thursday, 20 October 2011

Libas (2011) [Malay] DVDRip Mkv,Rmvb,Avi



Release Date: (Malaysia) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres:  Action,Comedy | Subtitle: None | 350MB Mkv,MB Rmvb,700MB Avi | Quality: DVDRip 

Monday, 17 October 2011

Raya Tak Jadi (2011) [Malay] DVDRip Mkv



Release Date: (Malaysia) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres:  Comedy | Subtitle: None | 350MB Mkv| Quality: DVDRip 

Thursday, 6 October 2011

Bini-Biniku Gangster (2011) [Malay] PPVRip Mkv



Release Date: (Malaysia) | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres: Action, Comedy | Subtitle: Eng.Hardsub | 350MB Mkv | Quality: PPVRip – Jie Azz 

Monday, 3 October 2011

Mr Popper’s Penguins (2011) BRRip 720p Mkv



http://www.imdb.com/title/tt1396218/ | Release Date: 7 July 2011 (Malaysia) | Country: USA | Language: English | Genres: Comedy | Family | Subtitle: CLICK HERE | Size: 525MB  Source: BluRay.720p.x264.DTS-HDChina

The Smurfs (2011) BDRIP 720p Mkv




http://www.imdb.com/title/tt047218 | Country: USA | Language: English | Release Date: 4 August 2011 (Malaysia) | Genres: Animation | Comedy | Family | Fantasy | Subtitle: CLICK HERE | Size: 550MB | Source: 720p.BDRiP.LiNE.XViD.5.1.AC3-MiSTERE